Over ons

De rijschool is op gestart in 1989 door Jan Sipke de Boer en doordat we al 31 jaar bestaan heeft onze rijschool al ongeveer 3000 tevreden klanten geholpen om het felbegeerde roze rijbewijs te halen. Of het nu gaat om schakel, automaat of een aanhanger rijbewijs, bij ons bent u in goede handen en een instructeur met heel veel ervaring.

Naast instructeur ben ik ook nog docent op middelbare scholen om mijn kennis te delen met de jongeren. Iets wat ik ook heel erg graag mag uitoefenen. Het belangrijkste vindt ik dat de leerlingen een goed gevoel krijgen als ze met me op pad zijn en daardoor het beste kunnen presteren zodat ze in een korte periode goed en verantwoord les krijgen. De laatste jaren zat de rijschool bij de beste vijftien rijscholen van Friesland en dat is toch iets waar je trots op kunt zijn. Met het enthousiasme wat ik graag wil delen met jullie zal dat zeker lukken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

info@jsdeboer.nl
06 538 66 132
WhatsApp bericht
<h4>jsdeboer.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jsdeboer.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.jsdeboer.nl/prijslijst/">Prijslijst</a></li> <li><a href="https://www.jsdeboer.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.jsdeboer.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>